Tuesday 2 September 2008

ord som korsar världar




Verballis översättningsservice erbjuder översättningar av anteckningsblad, instruktioner, annonser, broschyrer, handböcker, inbjudningar, nyhetsbrev, artiklar, epostmeddelanden, manualer, guideböcker, kontrakt, villkorsdokument, avtal, marknadsföring och översättningar av hemsidor. Vilka dina behov än är, kan Verballis översättningsservice stå till tjänst.

För närvarande erbjuder vi översättningar till/från:
Arabiska
Engelska
Franska
Grekiska
Holländska
Italienska
Japanska
Polska
Portugisiska
Rumänska
Slovakiska
Spanska
Svenska
Tjeckiska
Turkiska
Tyska
Ungerska

Vi tillhandahåller en snabb, professionell och prisvärd tjänst, då de flesta av våra översättningar är inte kostar mer än 2,50L$ per ord. För kortare översättningar kan vi erbjuda ett färdigt resultat till dagen efter, dessutom har vi möjlighet att översätta till många olika språk och är även flexibla för att kunna tillmötesgå dina behov.

Vi tillhandahåller idag översättningstjänster för några av Second Lifes största markägare och handelsföretag. I juli försåg vi kunder med översättningar på 10 av våra listade språk och vi har sett Verballis växa till vad som idag måste vara den största enskilda översättningstjänsten i SL.

Vi i Verballis är stolta över vår kundservice, våra snabba översättningar och vår förmåga att leverera det vi lovat. Vi kommer att finnas kvar i det långa loppet i vår strävan att göra Verballis till ett välkänt varumärke i hela SL och erkänt som ledande när det gäller kvalitativa översättningstjänster.

Om du vill ha en offert, rådfråga oss eller bara utforska vad som går att åstadkomma, kontakta caymanbeaumont@hotmail.com, eller besök vår hemsida på SL Exchange för att se några av de tjänster vi erbjuder.

Verballis översättningstjänster - ord som korsar världar